Een lichtkoepel laten plaatsen in je garage? Hiermee zorg jij er eenvoudig voor dat je meer licht in huis krijgt. Bovendien hoef je de verlichting niet meer aan te zetten overdag en dat is wel zo prettig. Zelf stoorde ik mij de laatste tijd erg aan de garage. Hier was je gewoonweg verplicht om de lamp aan te doen zodat je wat kunt zien. Het resultaat was dan ook dat de lamp sneller kapot gaan en die moest weer vervangen worden. Voor een kleine twee weken geleden is de lamp dus stuk gegaan. Dit houdt in dat je in het donker de spullen moet vinden.

Lichtkoepel

Op dat moment was ik er wel klaar mee en ben gaan zoeken naar een oplossing. Als eerste kwam ik op het idee om een lichtkoepel te laten plaatsen. Hierdoor hoef je geen verlichting meer aan te zetten overdag! Met deze gedachten ben ik gaan zoeken op het internet. Tijdens mijn zoektocht online kwam ik terecht op de website van Licht-koepels.be. Dit bedrijf biedt diverse soorten, maten en kleuren aan voor een aantrekkelijke lage prijs.

De lichtkoepel besteld!

Aangezien dit een goede investering is in het huis hebben wij ervoor gekozen om te gaan bestellen. De bestelling werd in een mum van tijd bevestigd en de betaling was voldaan. Nu hoefde wij alleen nog maar te wachten tot de bestelling werd bezorgd. De levering werd nog geen vijf dagen later gedaan en inmiddels is de lichtkoepel al gemonteerd. Zelf vind ik het een onwijs mooi concept. De garage krijg natuurlijk lichtinval en de natuur is belangrijk bij ons!