Wil jij deze zomer in stijl genieten op je mooie lounge tuinbanken? Bij Dutch Rivièra hebben ze mooie lounge tuinbanken voor iedere stijl tuin. Je kiest dus zelf een lounge tuinbank die past bij jou smaak en mooi staat in de tuin. Hun veelzijdige assortiment bestaat ui kleuren van knalrood tot klassiek wit. Eenpersoons of extra groot. Alles is mogelijk!

Dutch Rivièra Lounge tuinbanken

De lounge tuinbanken van Dutch Rivièra worden gemaakt bij de eigen fabriek van Dutch Rivièra. Je koopt dus een lounge tuinbank direct van de fabriek en dit scheelt geld. Je wil natuurlijk niet te veel geld uitgeven aan een leuk accessoire voor in de tuin. Met een lounge tuinbank kan je buiten genieten van alle seizoenen. Zelfs in het wisselvallige Hollandse weer. Onze lounge tuinbanken blijven in alle weersoorten mooi en zijn bestand tegen alle omstandigheden.

Dutch Rivièra is een producent van kwalitatief hoogwaardig maatwerk tuinmeubilair. Ook hebben ze maatwerk RVS tafels en luxe tuinkussens op maat gemaakt. Ze hebben zowel particulier als zakelijk een uitstekende naam opgebouwd. Ze zijn expertise op het gebied van comfortabele meubels voor zowel binnen als buiten. Met hun jarenlange ervaring kunnen ze zeggen dat ze ervaren zijn in wat ze doen.