Of je nu een hotel, café, restaurant of een evenementenbureau hebt, wij kunnen voor je bedrijf horecakledij leveren uit voorraad of een op maat gemaakt model voor je medewerkers. Met ons deskundige advies kunnen we je desgewenst voorzien van nuttige informatie, om de beste keus te maken. Vandaag de dag is bedrijfskleding net zo vlot en modern als vrijetijdskleding, ook je personeel wil er op het werk modieus en goed gekleed bijlopen. En niet te vergeten werkkleding moet goed en lekker zitten, je moet er voldoende vrijheid in hebben tijdens je werk met bewegen.

Horecakledij

Verschillende soorten horeca kleding

Natuurlijk bestaat horeca kleding niet alleen uit kleding voor bedienend personeel, ook de kok en het management wil er modern en vlot bijlopen binnen het bedrijf. Voor het bedienend personeel hebben we kleding in verschillende stoffen, spijkerstoffen of leder. Kleding welke te wassen is op 90 graden, en strijkvrij dus snel weer klaar om te gebruiken. De kok in de keuken is niet langer bijzaak wat kleding betreft. Ook de kleding van de kok is modern en in verschillende kleuren verkrijgbaar, uit voorraad of gemaakt voor je bedrijf. In welke kwaliteit of kleur je ook kleding koopt, bij Suit up now heb je altijd de beste kwaliteit voor je bedrijf en medewerkers.

Voor het management team is er ook een uitgebreide collectie beschikbaar, representatieve kleding en eigentijdse modellen. De tijd van stijve pakken is niet meer van deze tijd, heb je een managementfunctie dan mag je er ook modern en vlot bijlopen in kleding waar je trots op bent. Maak indruk op gasten en laat zien dat jouw bedrijf overal aan denkt, medewerkers zetten hun beste beentje voor omdat zij mede door de kleding lekker in hun vel zitten. Bij een bezoekje aan onze showroom kun je zien welke stoffen en materialen kunnen worden gebruikt.